Telefon: +3620-244-10-48

Szolgáltatások

Cégünk két fő profilja a szerviztevékenység és a bútorgyártás, ezen túl pedig mintegy harmadikként a világító reklámtáblák gyártása, e területen is jelentős munkákat tudhatunk magunkénak. Kérjük, látogassanak el „Világító reklámtáblák” menüpont alatt referenciáinkhoz, itt megtekinthetők lesznek többek között a Mammut bevásárlóközpontban és a Ferihegyi repülőtéren még ma is szép fényben világító reklámozó forgó- és stabil reklámtáblák egyaránt.

Kérjük, tekintsenek bele mindhárom fő tevékenységünk fényképes rövid ismertetésébe.

Vállaljuk egyedi igényeknek megfelelően konyhák, beépített bútorok minőségi tervezését, kivitelezését, telepítését. A „Bútor” menüpont alatt megtalálhatók referenciáink különféle stílusú konyhák, beépített szekrények, és az immár a több esztendeje futó megbízás kapcsán „Kiállítási standépítés” kategóriában a világító kiállítási vitrinek, emelt, dobogós standok, standon belüli tárgyalók fényképes beszámolója, „Egy kiállítás képei” címmel.

Fontos elmondani fentiek kapcsán, hogy cégünk kizárólag magas minőségben, megfelelő alapanyagokból készült termékeket állít elő, munkáinkra minden esetben hosszú, többéves garanciát vállalunk. Igyekszünk minden esetben a megfelelő ár-érték arányt megcélozni, és versenyképesek maradni, így a legtöbb komoly érdeklődés kapcsán a kiadott végleges ajánlatunkból megrendelés realizálódik. Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőink elégedettek a végeredménnyel, és visszatérő Partnerekké válnak, valamint ajánlanak minket, ezt ezúton is köszönjük!

Végül, de nem utolsó sorban pár sor a szerviztevékenységünkről. Telephelyünk a belvárosban, a VIII. kerületben az Üllői úthoz közel helyezkedik el. Saját parkoló udvarban várjuk meghibásodott háztartási és híradástechnikai készülékeikkel, amennyiben megtisztelnek bizalmukkal minket, hogy egy bevizsgálásra, állapotfelmérésre, árajánlat készítésre felkérik cégünket. Minden kedves javíttató Ügyfelünket a készülék szervizbe leadását követő két-három munkanapon belül felhívunk árajánlatunkkal és ha megtisztelnek megrendelésükkel, legjobb tudásunk szerint és a lehető legrövidebb időn belül kivitelezzük azt. Ügyfeleink a készülék javításának megtörténtéről szintén értesítést kapnak.


Garanciális ügyintézésekre vonatkozó szerződéseink kapcsán elmondható cégünkről, hogy a legfontosabb számunkra, hogy megbízó Partnereink kéréseit maradék nélkül teljesíteni tudjuk, Ügyfeleink kiszolgálását a lehető legmagasabb kommunikációs szinten és szakmai minőségben lássuk el, minimalizálva ezzel a panaszok lehetőségét. Nagy hangsúlyt fektetünk az írásos kommunikációra, számunkra nagyon fontos a szavahihetőség, a visszakereshetőség és a pontos dokumentáció, így a félreértések számának és az ehhez kapcsolható reklamációk nullához közelítése fő célként szerepel üzletvezetésünkben.

Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat, hogy a Supremum Service Kft. 2014 augusztusában csatlakozott a svéd Husse szuperprémium állateledelek forgalmazó hálózatáshoz, így a Husse termékeket ettől fogva nálunk is kereshetik a Kedves Érdeklődők, tekintsék meg társ oldalunkat is: Husse Dél-Pest, szuperprémium svéd kutya- és macskaeledel, márkabolt és ingyenes házhoz szállítás: 

http://www.hussedelpest.oldalunk.hu/site.php?sd=hussedelpest 

                                                                                                                      Husse ingy házhoz


Szerviz

szerviz-haztartasi-gepek-tv-lcd-plazma-dvd-ff

 

Bútor

butorok-konyhak-beepitett-szekrenyek-ff

 

Világító reklámtáblák

vilagito-reklamtablak-ff

Bejelentkezés

Elérhetőség

Cím: 1082. Bp. Horváth Mihály tér 2.

Telefon: +3620-244-10-48

Személyesen és telefonon: 
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök: 10-16 óra

>> TÉRKÉP <<

  • Omnem crede diem tibi diluxisse supremum ‘Minden felragyogó napod úgy vedd, mint az utolsót’.

    Horatius - Episztolák I.4.13

Cégadatok

Supremum Service Kft.
Adószám: 24226882-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-996580
Kibocsátó cégbíróság: A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Írjon nekünk

irjon nekunk

Facebook modul

supremum-facebook

Top of Page