Telefon: +3620-244-10-48

HappyCARE termékbiztosítás szervizpartnere

Ön amikor az Electro World áruházakban terméket vásárolt, lehetősége volt arra, hogy kiterjesztett biztosítást kössön.
Ez az úgynevezett "Moderna termékbiztosítás", melyről egy szerződést írt alá, ha ezt a kiterjesztett garanciát megvásárolta.
Ezen a szerződésen megtalálható a készülék garancián túli meghibásodása esetén hívható telefonszám, e-mail cím, ahova bejelentést tehet, így a termékének bevizsgálását, javítását a Happy Care Kárrendezési Központ tőlünk megrendeli. (Bővebben a Happy Care-ről itt: www.happycare.hu)
Mi a ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot, szervizünkről, vállalási feltételeinkről tájékoztatjuk és a bevizsgálás, javítás menetét egyeztetjük Önnel.

Minden esetben igyekszünk a lehető leggyorsabb, legkevesebb kellemetlenséggel járó és szakmailag legmagasabb szintű kiszolgálást végezni.

Szervizünk kiemelten fontosnak tartja a pontos és gyors kommunikációt az Ügyfelekkel. "A szó elszáll, az írás megmarad" elv alapján szervizünk minden esetben törekszik az írásos kommunikációra Kedves Ügyfeleivel, -természetesen amennyiben lehetséges-, így ezúton kérjük Kedves Partnereinket, észrevételeikkel, reklamációjukkal, információ kéréseikkel lehetőség szerint e-mailben keressenek meg minket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  elérhetőségen.

A készülékeik személyes leadására a Bp. VIII. Horváth M. tér 2. sz. alatt H-Cs: 10-16 óráig van lehetőség, telefonon a 0620-244-10-48-as telefonszámon vagyunk ugyanezen intervallumban elérhetők. E-mail-es kommunikációt minden hétköznap 08:00 - 16:00 óráig folytatunk.

Tisztelettel:
Supremum Service Kft.

Bejelentkezés

Elérhetőség

Cím: 1082. Bp. Horváth Mihály tér 2.

Telefon: +3620-244-10-48

Személyesen és telefonon: 
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök: 10-16 óra

>> TÉRKÉP <<

  • Omnem crede diem tibi diluxisse supremum ‘Minden felragyogó napod úgy vedd, mint az utolsót’.

    Horatius - Episztolák I.4.13

Cégadatok

Supremum Service Kft.
Adószám: 24226882-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-996580
Kibocsátó cégbíróság: A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Írjon nekünk

irjon nekunk

Facebook modul

supremum-facebook

Top of Page