Telefon: +3620-244-10-48

Husse svéd állateledelek


Husse reklám pici
Cégünk, a Supremum Service Kft. családi vállalkozás, 2014. augusztusban csatlakoztunk a Husse francise hálózathoz, és kezdtük meg tevékenységünket a Bp. VIII., XIX., XX. és környező kerületekben, az ott élő kutyások, cicások , lovasok és kedvenceik között szeretnénk népszerűsíteni a Husse svéd magas minőségű kutya-, cicaeledeleket, kiegészítőket, lovas termékeket.

Kutyás gazdikként nekünk sem volt mindegy, kiskutyánk mit fogyaszt, így ismerkedtünk meg a Husse szuperprémium állateledelekkel, számunkra - illetve érzékeny gyomrú kiskutyánk, Flóri számára is hamar kiderült, hogy a Husse svéd minőségi eledelek a termékek összetételüket tekintve ideálisak és nem utolsó sorban nagyon finomak! :) Azokhoz a gazdikhoz szólunk tehát, akiknek fontos kedvencük egészsége, jól léte és nagy figyelmet fordítanak az állatok megfelelő, változatos táplálására.

Healthy and happy Husse márkaboltunk egyedülálló  Magyarországon, a Bp. VIII.  Horváth  Mihály tér 2. sz. alatt  nyitottuk meg.

 Szeretettel várunk minden kedves kutyás,  cicás gazdit és  kedvencüket is, ha szeretnének közelebbről  megismerkedni a Husse  svéd magas minőségű kutya  és cicaeledelekkel, kiegészítőkkel,  ápolószerekkel, lovas termékekkel.

 Budapest VIII., XIX., és XX. kerületekben ingyenes házhoz  szállítást végzünk, kedvence eledelét  így  már  akár másnap  otthonában vagy munkahelyén átveheti tőlünk.


Érdeklődéseiket a 0620-212-20-28-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen fogadjuk, látogasson el a központi weboldalra is, ahol a termékekről minden információt megtalál és rendelését is azonnal leadhatja: www.husse.hu

Husse Dél-Pest, szuperprémium svéd kutya- és macskaeledel, márkabolt és ingyenes házhoz szállítás honlapja:

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy akcióinkról, új termékeinkről folyamatosan tájékoztatást kaphasson! 

Husse Dél-Pe/s/t Shop https://www.facebook.com/pages/Husse-D%C3%A9l-Pest-Shop/662801287101813?ref=hl

 

 

 
Üdvözlettel: A Husse Dél-Pest Csapata

Supremum Service Kft.

 


Bejelentkezés

Elérhetőség

Cím: 1082. Bp. Horváth Mihály tér 2.

Telefon: +3620-244-10-48

Személyesen és telefonon: 
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök: 10-16 óra

>> TÉRKÉP <<

  • Omnem crede diem tibi diluxisse supremum ‘Minden felragyogó napod úgy vedd, mint az utolsót’.

    Horatius - Episztolák I.4.13

Cégadatok

Supremum Service Kft.
Adószám: 24226882-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-996580
Kibocsátó cégbíróság: A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Írjon nekünk

irjon nekunk

Facebook modul

supremum-facebook

Top of Page