Telefon: +3620-244-10-48

Ajánlatunk ingatlan értékesítőknek, építész vállalkozóknak

supremum-partner-ingatlanos

Tisztelt Ingatlan Értékesítő, Építész Vállalkozó!

Csapatunk már több, mint 15 éve foglalkozik egyedi igény szerint bútortervezéssel, gyártással; konyhák, irodabútorok, beépített bútorzat, reklámbútor kivitelezés, kiállítási stand-tervezés, telepítés is szerepelnek szolgáltatásaink között. Munkáinkra hosszú, többéves garanciát vállalunk.

Bátran kijelenthetjük, hogy Ügyfeleink minden esetben elégedettek a kivitelezéssel, kommunikációnkkal a lehető legjobb megoldások érdekében; ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Ügyfeleink egymásnak ajánlanak minket.


Jelen megkeresésünkben egy kölcsönösen előnyös együttműködési formát ajánlunk az Önök számára.

Amennyiben Önnek folyó építkezése (lakóházak, irodaépületek, bevásárló központok stb.), esetlegesen ház / lakásfelújítási megbízatásának teljesítése van folyamatban, ajánlhatna minket Ügyfeleinek a belső berendezés -beépített bútorok egyedi elképzelések alapján történő kivitelezésére, és a realizálódott megrendelések profitjából az átadást követően százalékosan részesedhetne. Nem kell mást tennie, mint megismerni minket, munkáinkat, referenciánkat és ajánlani a cégünket.

Az együttműködést oly annyira komolyan gondoljuk, hogy felajánljuk a szerződéses keretek közötti működést, így mindkét fél számára kölcsönösen előnyös és elfogadott feltételekkel garantálhatjuk a működést.

Kérjük, amennyiben megkeresésünk felkeltette érdeklődését, tekintse meg honlapunkon feltüntetett referenciáinkat, konyha, beépített szekrény, világító reklámtábla és egyéb kategóriákban.

 

Szíves jelentkezésüket várva,

tisztelettel:
Supremum Service Kft.

Bejelentkezés

Elérhetőség

Cím: 1082. Bp. Horváth Mihály tér 2.

Telefon: +3620-244-10-48

Személyesen és telefonon: 
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök: 10-16 óra

>> TÉRKÉP <<

  • Omnem crede diem tibi diluxisse supremum ‘Minden felragyogó napod úgy vedd, mint az utolsót’.

    Horatius - Episztolák I.4.13

Cégadatok

Supremum Service Kft.
Adószám: 24226882-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-996580
Kibocsátó cégbíróság: A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Írjon nekünk

irjon nekunk

Facebook modul

supremum-facebook

Top of Page